Telefoon:  + 31 (0)6 - 53 65 43 79 /  Email: info@gerwincnossen.nl

Gerwin Cnossen Klauwverzorging logo
Klauwverzorging Gerwin Cnossen

Verbeter de klauwkwaliteit van de koe door klauwverzorging te scoren.

Het doel van het registreren is om de kwaliteit van de klauwen; dus de productie van de koe te verbeteren. Door een geschiedenis van klauwverzorging scores bij te houden, kan een nauwkeurige analyse worden gemaakt van de klauwkwaliteit van iedere bekapte koe. Na de groepsbehandeling worden de algehele aandoeningen binnen de veestapel inzichtelijk en kan met een gerichte behandeling worden begonnen.   

Via een computer met een touchscreen scherm op de klauwverzorgingsbox worden alle koeien die in de klauwbox hebben gestaan geregistreerd op koenummer. Elke behandeling van klauwproblemen worden per koe bijgehouden. Wij werken met een onafhankelijk computerprogramma en gegevens worden NIET in databases en systemen van derde partijen opgeslagen.        

Koeklauwen Scoren

scoren van klauwen tijdens de klauwverzorging

Na de uitvoering van onze werkzaamheden ontvangt de melkveehouder van ons een bestand op een USB stick met een compleet overzicht van de behandelingen. De resultaten van het scoren kunnen zonder tussenkomst van andere systemen eenvoudig worden geanalyseerd.  

Voor meer informatie over het scoren en het registratie systeem gaat u naar onze folder of neemt u contact op met ons.